Ekseption Peelings en huidverzorging

De ultieme manier om het gezicht een boost te geven: peelings. Een behandeling waarbij op een veilige manier oppervlakkige (dode) huidcellen worden verwijderd. De aanmaak van nieuwe cellen wordt hierdoor bevorderd. Een superzachte, gladde huidtextuur is het resultaat. Rimpels, fijne lijntjes en zelfs littekens vervagen en pigmentvlekken worden ge√ęgaliseerd. Daarnaast wordt ook nog eens de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid er voller en jeugdiger zal uit komen te zien.

 

Een nieuw en revolutionair merk op het gebied van peelings en huidverzorging is Ekseption. Wij zijn enorm trots om met dit merk te kunnen gaan werken. Wat Ekseption onderscheidt van andere (peeling)merken is dat zij geloven in het stelselmatig verbeteren van de huid door de combinatie van perfect afgestemde huidverzorging thuis en de beste (peeling)behandelingen in de professionele salon.

 

Er zijn maar liefst 11 soorten peelings, zodat er voor elk huidtype en elk huidprobleem een passende behandeling kan worden uitgevoerd.